Büyükimalı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve toplum tarafından benimsenen bir eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 12.50 - 17.40
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: KENDİ İMKANLARIMIZLA TUTMUŞ OLDUĞUMUZ ÖĞRETMEN SERVİSİMİZ MEVCUTTUR. TÜRKOĞLU´NDAN OKULA SERVİSİMİZ VARDIR. İL MERKEZİNDEN TÜRKOĞLU´NA HERKES KENDİ İMKANLARIYLA GİDİP GELMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bimali.meb.k12.tr

Adres - Büyükimalı Mahallesi / Türkoğlu

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - KÖY/ MAHALLE

Adres - Büyükimalı Mahallesi / Türkoğlu

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 14 KM, İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 37 KM UZAKLIKTADIR.